Om våre produsenter

Vi leverer en rekke produkter fra kjente europeiske merker av høy kvalitet

CURAPROX

CURAPROX er produktmerket til Curaden og leverer sveitsiske kvalitetsprodukter. Curaden har siden 1972 vært opptatt av munnhelse. Curaden jobber i tett samarbeid med tannleger for å utvikle eksepsjonelle CURAPROX produkter. Produktene er atraumatiske og effektive som brukeren har stor glede av.

Det skal være morsomt å pusse tennene med CURAPROX produkter. Man kan se forbedringer, som motiverer sammen med produktene i seg selv er estetisk.

En viktig del av Curaden sitt arbeid er å trene og sertifisere tusenvis av tannpleieinstruktører over hele verden.

REGEDENT

Regedent AG er et Sveitsisk selskap med hovedkontor i Zürich / Sveits. Takket være mange års erfaring innen regenerativ tannbehandling og implantat, tilbyr REGEDENT kundetilpassede produkter og løsninger av høy kvalitet som gjør det mulig for fagpersoner å forbedre pasientenes helse og livskvalitet.

REGEDENT utvikler, produserer og markedsfører innovative, klinisk doumenterte løsninger innen regenerativ tann- og implantatbehandling for optimal behandling og langvarig resultat.

THOMMEN MEDICAL

Sveitsisk produsent som utvikler og produserer tannimplantater og patetiske løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet.

Thommen Medical er en uavhengig familiebedrift. Deres kunders suksess er alltid deres høyeste prioritet. Siden begynnelsen har Thommen Medical forpliktet seg til et enkelt mål: Å produsere et best mulig tannimplantatsystem - og bare det.

DESS - Dental Smart Solutions

DESS®-produkter er produsert av Terrats Medical S.L., som er et selskap med mer enn 70 års erfaring innen produksjon av presisjonsmekaniske komponenter.

DESS® tilbyr distanser som er 100% kompatible med de originale implantatsystemene.

Produkter er utviklet under Pure Switch-konseptet, noe som betyr at de sømløst kan brukes til å erstatte originalene. Dette konseptet gir stor fleksibilitet, ettersom man kan bruke både originalproduktet og DESS®-produktet uten å miste noen av funksjonene.

ELERS MEDICAL

ELERS MEDICAL® ble etablert for å forandre helse og velvære for millioner av mennesker over hele verden. De jobber kontinuerlig med å finne måter å redusere infeksjoner under sykehusbesøk, som utgjør 136.000 dødsfall og 27,7 milliarder dollar i direkte sykehuskostnader årlig bare i EU og USA. I dag designer og produserer de et komplett utvalg av over 30 forskjellige unike profesjonelle smittevernprodukter og Zirkonia blanks med Zirconium fra japanske Tosho.

DENTAL RATIO®

Kjernen i DENTAL RATIO® er en tro og et løfte om å levere implantatløsninger av høy kvalitet til en lav pris uten kompromisser. De er spesialister på tannimplantater og leverer produkter til økonomiske priser for kjeve-, kjevekirurger, oralkirurger, periodontiser, tannleger og tannteknikere. Dette inkluderer et bredt spekter av løsninger.

Dental Ratio® ønsker å gjøre det mulig for sine kunder å behandle flere pasienter på en enkel, pålitelig og kostnadseffektiv måte. Det gjør DENTAL RATIO® til en leverandør uten sidestykke innen implantologi.
GC Digitale Produkter Novus DentalGC Funksjonell forpakning - NovusdentalGC laboratorieutstyr Novusdental

GC DENTAL

GC produserer rundt 600 typer produkter og selger dem i mer enn 100 land over hele verden. På grunn av ulike krav i de forskjellige utenlandske markedene, har GC veldig bevisst lokalisert sine europeiske, amerikanske og asiatiske virksomheter. GC jobber hele tiden med å optimalisere sine aktiviteter i sine marked, samtidig som de oppfyller sin forpliktelse som et lokalt foretak ved å aktivt delta i hvert lands tannforeningsforeninger.

GCs tre viktigste produksjonssentre har alle fått ISO 13485-sertifisering. Videre blir selskapet stadig mer kjent på det globale markedet for høy kvalitet på produktene de produserer.

HU-FRIEDY

Hu Friedy har produsert kvalitetsintrumenter i mer enn 100 år og er en verdensledende produsent av førsteklasses instrumenter og kirurgiske kassetter for tannleger, oralkirurger, periodontister og tannpleiere.  Ønsker du de beste instrumentene, som holder seg skarpe over tid, ta kontakt med oss. Vi fører hele Hu Friedy´s sortiment.

CEKA Preci-Line

Prinsippet som CEKA-festet er basert på går tilbake til år 1958. På den tiden patenterte den belgiske tannteknikeren Karel Cluytens en elastisk fjærstift som passer inn i en konisk hunn. Begge kan inkorporeres usynlig i tannprotesen, og dermed tilby et alternativ til den mindre estetiske låsen.

Arthur Bax, en fremtredende tanntekniker fra Antwerpen, overtok patentet og etablerte selskapet CEKA i 1964. Han perfeksjonerte festet, utviklet den avtagbare fjærpinnen og fullførte den til det nåværende CEKA-festesystemet. Under hans ledelse ble CEKA en internasjonal markedsleder innen fjærstiftfester for tannproteser.

For forbedret profylaktikk og estetikk ble formen på den ekstrakoronale hunnen endret i 1984. Dette resulterte i opprettelsen av det ekstrakoronale CEKA REVAX-festet, som perfekt kan tilpasses hver enkelt pasientsituasjon.

NSK


Kuraray

Kuraray Nortitake Dental av eksepsjonell know-how i organisk og uorganisk kjemi. Med sin ekspertise beveger Kuraray Noritake Dental seg fremover for å utvikle nye high-end dentale produkter- fra keramer til kompositter og nå også bio-materialer.

Siden Kuraray Medicals introduserte den første dentale adhesiven, CLEARFIL LINER BOND F i 1978, har dental teknologi vært i konstant utvikling. Med Super Porcelain EX-3, som ble lansert av Noritake Dental i 1987, ble en ny klasse av porselener for skallfasetter skapt. Gjennom årene har CLEARFIL SE BOND og PANAVIA  representert gull-standarden og har stått som referansene for kvalitet i vitenskapen.

Etter mange år med selvstendig pionerarbeid, er Kuraray Noritake Dental stolte og glade over å kunne tilby flere revolusjonerende produkter og tjenester . Ved å kombinere teknologiene våre, er vi nå I stand til å produsere biomaterialer som  TEETHMATE DESENSITIZER og verdens første flerfargede zirkonium, KATANA Zirconia ML. Vi ønsker å inspirere deg med de beste minimal  invasive og bio-additive løsningene nå og i fremtiden. Slik at pasientene dine kan ha glede av sine egne tenner hele livet. Hos Kuraray Noritake Dental betyr en pasients smil mere enn noe annet.